Bedrijvenbeurs

Kom op Donderdag 29-11-2018 naar de Bedrijvenbeurs speciaal voor TW studenten! Hier kan je op zoek naar een stageplek voor het 3e of 4e jaar, connecties opdoen of simpelweg uitzoeken wat de opties zijn met deze opleiding. Het kost je niks en achteraf is er nog een borrel met de aanwezigen van de bedrijven, ideaal voor netwerken!

De bedrijven die dit jaar komen

Willis Towers Watson

De afdeling Retirement van Willis Towers Watson (WTW) ondersteunt werkgevers en pensioenfondsen bij het ontwikkelen, (financieel) beheren, uitvoeren en communiceren van pensioenregelingen op maat. Daar kan flink wat wiskunde bij komen kijken! Toekomstige levensverwachtingen, inflatiecijfers, verwachte rendementen… Als starter of werkstudent bij WTW kun je op al deze onderdelen je steentje bijdragen en doorgroeien naar de rol van consultant. De werkzaamheden zijn heel divers en afwisselend. Op één dag kun je bezig zijn met (actuariële) prognoseberekeningen, het beoordelen van offertes van verzekeraars en een advies aan een werkgever over hun nieuwe pensioenregeling. Daarnaast zijn veel jonge werknemers bezig met een opleiding tot bijvoorbeeld Actuarieel Analist of Actuaris AG. Ben je leergierig, flexibel, stressbestendig en vind je inhoudelijke complexiteit ook belangrijk in je toekomstige baan? Of ben je op zoek naar een passende afstudeerplek? Kom dan bij ons langs op de bedrijvenbeurs van S.V. Fibonacci!

ActuIT

ActuIT is een enthousiaste, kleine organisatie. Er heerst een informele werksfeer waarin pro-activiteit wordt verwacht en aangemoedigd. Dat geeft je de mogelijkheden om zelf facetten van je werk op te pakken die je leuk vindt en waar je goed in bent. Je kunt je eigen stempel op onze organisatie drukken. Plezier in je werk is voor ons een vereiste voor succes.
ActuIT levert pensioen gerelateerde communicatie-oplossingen in de vorm van software. Hiermee helpen ze mensen op snelle, makkelijke en heldere wijze aan informatie over hun financiële situatie en mogelijkheden

Talent&Pro

Bij Talent&Pro staat ontwikkeling in onze traineeships centraal. Naast een fulltime job als Actuaris of IT specialist bij verzekeraars of pensioenfondsen volg je vakinhoudelijke opleidingen en vaardigheidstrainingen. Tijdens het gehele ontwikkeltraject heb je een People Manager die altijd aanwezig is voor coaching. Samen met hem of haar werk je aan je professionele en persoonlijke doelen en groei je door naar de functie die jij ambieert. Wil jij ook net als onze 850 collega’s carrière maken in de financiële dienstverlening? Kom dan bij onze stand langs tijdens de Bedrijvenbeurs!
https://www.talent-pro.com/

Computest

Computest is opgericht als vriendengroep en is uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 100 ervaren, technisch specialisten. We zijn gespecialiseerd in performance, functioneel en security testen. Vanuit ons kantoor in Zoetermeer en op locatie bij de klant zorgen wij ervoor dat applicaties en infrastructuren optimaal en veilig werken. In alles wat we doen worden we gedreven door een grenzeloze passie voor kwaliteit en techniek. Plezier met elkaar hebben vinden wij bij Computest minstens zo belangrijk! Daarom gaan alle teams regelmatig met elkaar op pad gaan en organiseren we borrels en pizzasessies. Enerzijds om vakinhoudelijk met elkaar van gedachten te wisselen en kennis te delen. Anderzijds om gewoon sociaal met elkaar te genieten onder het genot van een lekker drankje. Het organiseren van onze jaarlijks studiereis naar de sneeuw is ook één van de tradities waar we elkaar beter leren kennen en onze kennis op peil houden.

Witteveen+Bos

Ingenieursbureau van topklasse
Witteveen+Bos levert met ruim 1.100 medewerkers adviezen en ontwerpen op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Wereldwijd willen we een bureau van topklasse zijn. Topklasse betekent voor ons: zelf heel goed zijn in je vak, samenwerken met andere toppers en werken in een cultuur van ondernemerschap en vertrouwen. Typerend voor onze werkwijze is onze multidisciplinaire en maatschappelijk georiënteerde projectaanpak. Onze advieswerkzaamheden omvatten het gehele traject van planstudie en ontwerp tot uitvoeringsbegeleiding en projectmanagement. Onze opdrachtgevers zijn overheden, het bedrijfsleven, industrie en verschillende soorten samenwerkingsverbanden. We hebben zes vestigingen in Nederland en tien vestigingen in het buitenland.

Ortec Finance

Ortec Finance is een groeiende organisatie en levert sinds 1981 wereldwijd technologie en advies op het gebied van risk en return management. Ortec Finance helpt onder andere pensioenfondsen, verzekeraars, vermogensbeheerders, financieel planners, woningcorporaties en gemeenten financiële beslissingen te nemen en de resultaten daarvan te monitoren. We integreren onze diepgaande kennis in onze softwaremodellen en combineren die met professionele adviesdiensten. Ortec Finance blijft voorop lopen in innovatie dankzij nauwe banden met de academische wereld, toezichthouders en professionals. Wij zijn werkzaam vanuit locaties in Amsterdam en Rotterdam en een viertal buitenlandse vestigingen, in het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland, Hong Kong en Canada.

Wat bieden wij?
Wij bieden je een baan binnen een uitdagende en inspirerende werkomgeving met uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden, zowel richting verschillende inhoudelijke specialisaties als richting project- en accountmanagement. Je hebt binnen Ortec Finance de mogelijkheid om IT, wiskundige modellen en specifieke marktkennis te combineren in je werk.

Zorg en Zekerheid

Bij Zorg en Zekerheid ben je verzekerd van een leuke stage. Wij zijn een zorgverzekeraar die midden in de regio staat. Met de juiste zorg op de juiste plek, maar ook met initiatieven die de regio socialer maakt en daarmee gezonder.

Samen met onze collega’s zijn wij voortdurend bezig met het verbeteren van onze producten en dienstverlening. Dat betekent samen werken, sparren én lachen. Spreekt dit je aan? Lees dan vooral verder.

Binnen onze organisatie vind je onder andere commerciële medewerkers, bedrijfskundigen, juristen, artsen, ICT’ers, financiële specialisten en facilitair personeel. Wij hebben stage- en afstudeermogelijkheden voor mbo-, hbo- en academische studenten. Informeer in onze stand naar de mogelijkheden. Of neem eerst een kijkje op onze website en lees hoe een stagedag bij Zorg en Zekerheid eruit ziet.

HTM

HTM is het openbaar vervoerbedrijf van en voor de Haagse regio sinds 1864.
We brengen mensen veilig, betrouwbaar, comfortabel en efficiënt naar hun bestemming.
We focussen op de reiziger, maar houden goed rekening met onze collega’s, onze omgeving en de samenleving waarvoor wij werken.
Met ruim 2.000 medewerkers zorgen we ervoor dat vele miljoenen reizigers jaarlijks hun plaats van bestemming bereiken per tram, met een light rail voertuig of een (aardgas)bus.
We verbinden mensen met mensen en mensen met plekken. We zijn de ‘bloedvaten’ van de Haagse regio en we dragen bij aan de sociale samenhang, economische groei en duurzame mobiliteit. Dat doen we al meer dan 150 jaar en dat blijven we doen. Dat doen we ook door sterk verbonden te zijn met de Haagse regio en samen te werken met andere bedrijven en organisaties.

MN Services

MN behoort tot één van de grootste pensioenuitvoerders en vermogensbeheerders van Nederland. Zij staat in dienst van ca. 2 miljoen pensioendeelnemers in de metaalindustrie en maritieme sector en beheert een vermogen van ca. EUR 130 miljard. Dit doet MN met oog voor rendement, mens en milieu. MN opereert in een continue veranderende omgeving waar digitalisering en data een steeds grotere rol spelen. Op ons kantoor in hartje Den Haag werken de MN medewerkers met passie in een goede balans tussen zakelijk en mensgericht. Het management van MN gelooft in continue ontwikkeling van haar medewerkers en stimuleert ondernemerschap en creativiteit. Daarnaast beschikt MN over een eigen fitnessruimte waar de medewerkers zich in sportieve balans houden. Geïnteresseerd? Kom langs op de Bedrijvenbeurs van S.V. Fibonacci op 29 november 2018.