Bestuur

Het zesde bestuur der S.V. Fibonacci (2016-2017)

Rianne van der Stelt

Rianne van der Stelt is de voorzitter van de vereniging en draagt de verantwoordelijkheid. Dit doet ze vooral door toezicht te houden op de dagelijkse gang van zaken, de doelen van de vereniging te bewaken en zich vooral te concentreren op de grote lijnen. Ook is ze het eerste aanspreekpunt van de studievereniging, waardoor het contact tussen verschillende instanties en de studievereniging regelmatig via de voorzitter loopt. Rianne komt uit Spijkenisse, maar woont op kamers in Delft. Ze is 21 jaar oud en speelt in haar vrije tijd volleybal. De studie Toegepaste Wiskunde vindt zij erg leuk, omdat zij met deze brede opleiding op veel werkplekken terecht kan.

 

 

 

Amy Körver

Amy Körver zal komend schooljaar de secretaris/vicevoorzitter zijn van de vereniging, ook wel de rechterhand van de voorzitter genoemd. Zij is verantwoordelijk voor de notulen en verstuurt alle mailtjes naar de leden. Daarnaast kan ze hier en daar taken overnemen van andere bestuursleden. Vorig jaar zat ze in de eerstejaarsweekendcommissie, die het eerstejaarsweekend organiseerd. Dit jaar zal ze zich inzetten in de FiboeCie, de commissie die de nieuwsbrief maakt. Verder komt de 19 jarige Amy oorspronkelijk uit Zuid-Limburg, maar ze woont nu sinds een jaar op kamers in Delft. In haar vrije tijd fitnesst ze of spreekt ze vaak met vrienden af. 

 

Lisa Dekker

De financiën worden dit jaar door Lisa Dekker bijgehouden en zij vervult hierbij dan ook de functie penningmeester. Naast penningmeester zet ze zich dit jaar ook in voor de acquisitiecommissie (het werven van bedrijven die de vereniging kunnen steunen), nadat ze vorig jaar haar steentje heeft bijgedragen bij de activiteitencommissie. De 19 jarige Lisa heeft voor haar studie 5 jaar VWO gedaan en 1 jaar HAVO met het profiel NG/NT, waarbij ze ook haar retoricadiploma binnen heeft gehaald. Ze heeft het nu onwijs naar haar zin bij Fibonacci en vindt het leuk om zoveel mogelijk voor de vereniging te kunnen betekenen naast school. Echter blijft het naast school niet alleen bij de studievereniging, want de sportverenigingen worden ook vaak door haar bezocht. Ze is dit jaar van Nieuw-Vennep naar Delft verhuisd. 

 

Corné 't Hart

Corné zal dit jaar de functie commissaris activiteiten vervullen. Hij is 20 jaar oud en woont in Delft. Nadat hij zijn VWO-diploma had gehaald in Middelburg heeft hij eerst Economie & Bedrijfseconomie aan de Erasmus in Rotterdam gestudeerd om uiteindelijk bij Toegepaste Wiskunde terecht te komen. Gedurende het jaar zal hij proberen om zoveel mogelijk leuke activiteiten te organiseren om het leven naast het studeren nog leuker te maken! Corné staat dus altijd open voor leuke ideeën en wellicht wordt het idee wel werkelijkheid. 
Op de momenten dat Corné niet op school te vinden is, hangt hij vaak rond met zijn vrienden of is hij naar een feestje toe, maar dit is natuurlijk puur uit nieuwsgierigheid om een eigen feest te organiseren dit jaar.

 

Remon de Graaf

Remon vervult dit schooljaar de rol van Commisaris Onderwijs. Gedurende het hele jaar zal Remon alle studie-gerelateerde dingen bij Fibonacci verzorgen. Ook zal hij aankomend jaar in de onderwijs commissie (oc) van de opleiding plaatsnemen. Daarnaast is hij hoofdbuddy van het zogenoemde buddy-systeem. Hij zorgt voor extra begeleiding van de eerstejaars. Kortom, voor al je vragen over de opleiding kun je bij Remon terecht. Hij is 20 jaar oud, woont sinds een half jaar in Delft en tafeltennist en wielrent af en toe in zijn vrije tijd. Ook besteedt Remon wekelijks tijd op de O.J.V. (Openbare Jongeren Vereniging) De Koornbeurs.

 

 

 

Voorgaande besturen

Spoiler: Highlight to view

work in progress.

Het vijfde bestuur


v.l.n.r. Ester Kouwenhoven, Anouk van Wingerden, Wouter Lodder, Emy Bakker, Timke Trip

 

Het vierde bestuur


v.l.n.r. Sebastiaan Buiting, Gabriëla de la Cruz, Yashi Tang, Shara van Zanten, Thomas Grüdelbach
 

Het derde bestuur


v.l.n.r. Nienke de Man, Farukje Smit, Ilsa Brooijmans, Danique Erné, Camea Geraci

 

Het eerste bestuur


v.l.n.r. Florance Blauwgeers, Lisette van Leeuwen, Lianne Post