Leon Schuijtvlot, Voorzitter
Als voorzitter ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen S.V. Fibonacci. Voor vragen kan je altijd bij mij terecht, als het goed is weet ik van alles wel wat. Ik zit in de mediacommissie waarbij we de site, app en facebook van S.V. Fibonacci beheren. Hier zetten we leuke verhaaltjes, foto’s en herinneringen online om nog lekker van na te genieten.
Verder woon ik in Delft vlak naast het station. Ik ben daar terecht gekomen omdat een paar vrienden van de middelbare een huis hadden geregeld en ik kon met hen intrekken. Ik ben begonnen op de TU met Technische Wiskunde, dit liep niet helemaal lekker en toen ben ik bij Toegepaste Wiskunde en dus ook Fibonacci beland (heb geen greintje spijt). Ik had het zo naar mijn zin met Fibo dat ik besloot om bestuur te willen doen, met succes dus. Ik heb erg veel zin in mijn bestuursjaar en hoop S.V. Fibonacci verder te helpen samen met de rest van bestuur 8. Hopelijk tot ziens in het Fibohok en bij de activiteiten van Fibo!

Milou, Secretaris/vicevoorzitter
Ik ben Milou, en ben secretaris/vicevoorzitter van S.V. Fibonacci. Als secretaris ben ik verantwoordelijk voor de notulen en de mailtjes naar de leden, ook ben ik de rechterhand van de voorzitter.
Daarnaast neem ik plaats in de EJW-commissie, om het komende eerstejaarsweekend te organiseren. Verder ben ik 17 jaar en woon in Vlaardingen. In mijn vrije tijd doe ik aan hardlopen en vind ik het gezellig om met vriendinnen af te spreken.

Lisanne Verschuuren, Penningmeester.
Als penningmeester, ben ik verantwoordelijk voor de geldzaken binnen S.V. Fibonacci. Het is dan mijn verantwoordelijkheid dat de studievereniging geen verlies gaat draaien in het jaar dat ik penningmeester ben. Ook maak ik deel uit van de acquisitie, samen met deze commissie leg ik contact met bedrijven en worden gastcolleges geregeld.
Verder vind ik het leuk om te sporten, ik zit bij een atletiekvereniging en probeer 2x per week te gaan hardlopen. Ik heb een baantje in de horeca waar ik erg veel plezier in heb. Ik ga deze zomer mijn kamer in Delft inrichten, zodat ik meer kan genieten van het studentenleven en niet zolang meer hoef te reizen.

Louis Chamley, Commissaris Activiteiten
Als CA ben ik essentieel voor ons bestuur om het gezellig te maken en jou een goed gevoel te geven om met veel zin de activiteiten te volgen van S.V. Fibonacci. Verder heb ik er echt super veel zin om er een geweldig jaar van te maken voor jou als Fibo-lid! Maar dit doe ik natuurlijk niet alleen, want vanaf blok 2 zal ik deze activiteiten samen gaan bedenken en organiseren met mijn gekozen Activiteit Commissieleden. Verder nog even wat over mij, ik werk nu al 3 jaar bij de Albert Heijn en ga aankomend jaar in Delft wonen, ik ga 3 a 4 keer per week naar de sportschool, ik speel piano en ik ben een persoon waar je heel makkelijk mee kunt praten dus mocht je ergens mee zitten, kom gerust naar mij!

Ad Bontje, Commissaris Onderwijs
Als CO houd ik me bezig met de studie aspecten van onze studie vereniging, dit houdt onder andere in dat ik contact met docenten onderhoudt en de studiemiddagen regel. Mocht je vragen hebben over je studie of problemen hebben met een vak kan je me altijd even aanspreken, ik zal je meestal zelf kunnen helpen en anders weet ik zeker iemand anders die je verder kan helpen.
Ik zit in de reiscommissie om een geweldige reis te plannen met S.V. Fibonacci, hier kijk ik natuurlijk erg naar uit. Mocht je me ergens voor willen spreken raad ik je aan langs te komen in het Fibohok.

Oud-besturen

Bestuur 7

v.l.n.r. Kees Brouwer, Mark van der Pijl, Robert van Nieuwkerk, Marissa Faas, Sietske van Emmerik

Bestuur 6