Foutmelding

• User warning: The following module is missing from the file system: file_entity. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/svfibona/domains/svfibonacci.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • User warning: The following module is missing from the file system: visitorinfo. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/svfibona/domains/svfibonacci.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).

Commissies

Dit jaar zet S.V. Fibonacci weer een aantal bestaande commissies voort, hieronder kun je lezen wat deze commissies inhouden.

Activiteitencommissie

Zoals elk jaar zal de activiteitencommissie gaan zorgen voor leuke activiteiten. De activiteitencommissie organiseert activiteiten zoals bowlen, een stedentrip & de HawaiiSooS. Daarnaast worden er ook studie-gerelateerde activiteiten zoals studiemiddagen georganiseerd. Houd facebook in de gaten voor updates.

Van links naar rechts:

Carl Oprinsen, Sietske van Emmerik, Denise van Dijk, Laura de Koning, Corné 't Hart.

Acquisitiecommissie

Vorig studiejaar is een begin gemaakt met het aangaan van samenwerkingsverbanden met bedrijven. Ook dit jaar wil de vereniging zich hier nog meer voor inzetten. De acquisitiecommissie is de commissie die zich bezighoudt met het vinden van de partners. Het aangaan van een samenwerkingsverband met bedrijven levert veel voordelen op voor de bedrijven zelf, maar ook zeker voor onze studenten. Het zorgt voor bekendheid van de studie Toegepaste Wiskunde onder bedrijven. Dit kan er voor zorgen dat de studenten van Toegepaste Wiskunde makkelijker aan een stage, een afstudeeropdracht, een bijbaan kunnen komen. Daarnaast levert een samenwerking gastcolleges en bedrijvenbezoeken op, waarbij de studenten kennis kunnen maken met de carrièremogelijkheden. De acquisitiecommissie heeft speciaal voor bedrijven een bedrijvenfolder opgesteld waarin informatie te vinden is over de studie en de commissie.

Van links naar rechts:

Thomas Hofstee, Fleur van Ruyven, Lisa Dekker, Aryana Safdel, Mark van der Pijl.

EJW-commissie

In de zomer van 2014 vond de laatste DIAS (Driedaagse Introductie Aankomende Studenten) plaats voor alle studies van de Haagse Hogeschool te Delft. Sinds 2015 organiseren alle studieverenigingen een eigen EJW (eerstejaarsweekend). S.V. Fibonacci werkt met andere verenigingen om op die manier een zo succesvol mogelijk eerstejaarsweekend neer te zetten. Vanuit Fibonacci is er een commissie die verantwoordelijk zal zijn voor het organiseren van dit eerstejaarsweekend.

Van links naar rechts:

Tammy Middelweerd, Melissa Basgol, Remon de Graaf, Nick Ruesen, Amii Zwetsloot.

Studiereiscommissie

Na het succes van voorgaande jaren in Berlijn, Madrid en Wenen staat dit jaar ook weer een studiereis op de planning. De studiereiscommissie zorgt ervoor dat we zowel studie gerelateerde als niet studie gerelateerde activiteiten doen in de desbetreffende stad.

Van links naar rechts:

Marco Lips, Rianne van der Stelt, Emy Bakker.
Niet op foto: Thomas Grüdelbach en Sophie Flach.

FiboeCie

Vorig jaar is de nieuwsbrief, het fiboekje, van de vereniging geïntroduceerd. Dit jaar wordt er een commissie opgericht die de nieuwsbrief één keer per blok gaat uitbrengen. Alle nieuwtjes en leuke feitjes zullen aanbod komen!

Van links naar rechts:

Wouter Lodder, Amy Körver, Remon de Graaf, Rogier Zitman.