Acquisitiecommissie 2019-2020

Van links naar rechts: Beryl Sicam, Alysha Mannaart, Rogier Zitman, Havikja van As, Irini Kiestra

S.V. Fibonacci kan geen activiteiten organiseren zonder financiële hulp. De Acquisitiecommissie zorgt voor de werving van sponsoren. Deze commissie is wat serieuzer dan de andere commissies, je bent namelijk veel in contact met bedrijven. Gemiddeld kost het werk in deze commissie twee uur per week. Naast het werven van sponsoren organiseert de acquisitie ook carrièregerichte activiteiten. Denk hierbij aan bedrijfsbezoeken en gastlezingen. Namens het bestuur zal Irini Kiestra plaatsnemen in de Acquisitiecommissie, voor vragen kun je bij haar terecht.

Activiteitencommissie 2019-2020

Van links naar rechts: Jesse Ruyter, Mark van der Pijl, Thomas de Ruijter, Jeanine Nagy en Machiel Kroes

De activiteitencommissie organiseert alle activiteiten van S.V. Fibonacci, behalve de studiereis en het eerstejaarsweekend. Elk blok organiseert de activiteitencommissie (AC) 1 lunch en minstens 1 andere activiteit. Afgelopen jaar zijn onder andere de volgende activiteiten georganiseerd door de AC: stedentrip, beer pong toernooi en het gala. De tijdsbesteding is vrij gelijkmatig over het hele jaar met kleine piekmomentjes voor en tijdens de activiteiten. Dit jaar is Thomas de Ruiter Commissaris Activiteiten en zal plaatsnemen in de AC. Voor vragen over deze commissie kun je bij hem terecht.

Eerstejaarsweekend commissie 2019-2020

Van links naar rechts: Jasmijn Heupers, Tim Weijers, Gerwin van der Ende, Joost Janzsen en Manon Rongen

Voordat het studiejaar begint, zal het Eerstejaarsweekend (EJW) plaatsvinden. Hier komen de aankomende eerstejaars bij elkaar om op een informele manier kennis te maken. Ook zullen zij hier de ouderejaars leren kennen. Dit hele weekend wordt georganiseerd door de EJW-commissie. Het weekend zit volgepland met activiteiten, deze worden allemaal in elkaar gezet door de EJW-commissie. Door het studiejaar heen gaat de EJW-commissie ongeveer 1 keer per maand vergaderen. Aan het eind van de zomervakantie, als het Eerstejaarsweekend steeds dichterbij komt, zal het echt druk worden. Namens het bestuur zal Jasmijn Heupers plaatsnemen in de EJW-commissie, voor vragen kun je bij haar terecht.

Mediacommissie 2019-2020

Van links naar recht: Ad Bontje, Leon Schuijtvlot, Iain van Toor en Beryl Sicam

Het Fiboekje, de foto’s en alle sociale media worden beheerd door de leden van de mediacommissie. De promotiematerialen georganiseerde activiteiten worden door de mediacommissie verspreid over alle platformen van S.V. Fibonacci. Bij de activiteiten zijn er leden van de commissie aanwezig om te zorgen dat er leuke foto’s gemaakt worden! Namens het bestuur zal Beryl Sicam plaatsnemen in de mediacommissie, voor vragen kun je bij haar terecht.

Studiereiscommissie 2019-2020

Van links naar rechts: Carl Oprinsen, Valerie Valckx, Charlie Verboom, Marieke Tjeerdsma en Tomas Gallardo Banez

In het tweede semester wordt elk jaar de studiereis naar het buitenland georganiseerd. Bij deze studiereis worden er allerlei activiteiten georganiseerd. Dit zijn activiteiten om de stad te verkennen, en er zal ook een universiteits- en/of bedrijvenbezoek georganiseerd moeten worden. Tijdens en voor de studiereis zal de werkdruk erg hoog liggen, door het jaar heen zal het niet heel erg druk zijn. Namens het bestuur zal Tomás Gallardo Bañez plaatsnemen in de reiscommissie, voor vragen kun je bij hem terecht.