Het Eerstejaarweekend

Vlak voor het eind van de mooiste vakantie van het jaar was het weer tijd voor het grootste Fibo-evenement van het jaar, het Eerstejaarsweekend !

De kick-off van dit fantastische weekend begon hier in Delft bij de HHS. Daar begonnen we met een speurtocht door Delft. Bij deze speurtocht kwam iedereen op een speelse manier in aanraking met de stad Delft. Na deze speurtocht gingen we met zijn alle verder naar het dorpje Epe. In Epe hebben we drie dagen lang hard gefeest, gesocialized en genoten. Het was soms wel een beetje kippig maar dat maakte de sfeer niet slechter.

De eerste dag kwamen we tegen etenstijd aan bij ons huisje waar we direct begonnen met de een heerlijke hamburger maaltijd. Daarna  gingen we snel door met het speeddate, hier leerde alle eerstejaars elkaar kennen op een soepele en subtiele manier.

De tweede dag hadden we een enorme dropping met  “De crazy 88” door Epe, in deze dropping moesten alle eerstejaars 88 gekke opdrachten volbrengen die  ze punten opleverde. Het was een strijd tegen de klok waar alle teams streden om niet te verliezen, want de verliezer had helse corvee. Na dat alle nullen veilig aangekomen waren op de locatie, gingen we na een heerlijke maaltijd over naar de sing a long biercantus. Bij de cantus zongen we vanuit volle borst en dronken we tot onze magen gevuld waren van blijdschap. Iedereen was gelukkig en de avond eindigde.

Op de derde dag deden we de hele dag verschilende soorten spelletjes die het leven van een student goed weergaven, soms was het een worsteling maar vaak alleen maar plezier.

De laatste dag was iedereen zo gesloopt dat het vertellen niet eens waard is, dit was in het kort het EJW

Algemene ledenvergadering

foto van S.V. Fibonacci.

Het einde van het jaar komt er alweer aan! Dat betekent dat bestuur 7 zal uittreden en bestuur 8 zal intreden. Dit zal allemaal gebeuren op de alv (algemene leden vergadering) 29 juni om 16:00 uur. Nadat bestuur 8 is ingetreden wordt dit afgesloten met een heerlijke bbq en een onvergetelijk feest bij Proteus. De prijzen staan vermeld op de poster. Bestuur 7 en 8 kijken er naar uit! Hopelijk tot dan!

*Voor alle eerstejaars die integraalrekening moeten herkansen, het is mogelijk om later te komen bij de alv

De link voor inschrijven: https://drive.google.com/open?id=1ymvUrsQUCEFeoxjDsiRZgTTaxQOE3Vy387aTXhtct7M

 

Nieuw bestuur

foto van S.V. Fibonacci.

23 april is het 8e bestuur bekendgemaakt! Vanaf volgend jaar zal Fibonacci bestuurd worden door Leon, Ad, Louis, Lisanne en Milou. Namens het 7e bestuur wensen wij ze alvast veel plezier!