Ordina in het kort:
ICT die bijdraagt aan de maatschappij. Daar staan wij voor. Wij bouwen aan een wereld waarin ICT écht voor mensen werkt. Door nieuwe technologie waardevol te maken voor grote spelers. Of het nu om banken, ziekenhuizen, havens of overheidsdiensten gaat. Wij zijn de werkgever van digitaal Nederland. En wij zoeken tech-toppers.

Ordina uitgebreider:
Ordina is de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener in de Benelux met circa 2.650 medewerkers. Wij bedenken, bouwen en beheren ICT-toepassingen bij de overheid, in de financiële dienstverlening, de industrie en de zorg. Wij streven naar ICT die mensen écht verder helpt. ICT die er toe doet en die tot stand is gekomen zonder verspilling van middelen. Dat doen wij door samen met onze klanten duurzaam te innoveren.
Als bedenkers, bouwers en beheerders van een betere digitale wereld hebben wij de expertise om bedrijfsprocessen en ICT duurzaam te verbeteren. Onze kracht is dat wij strategie en beleid kunnen vertalen naar de bedrijfsprocessen van onze klant door onze kennis van zijn organisatie, zijn markten en de lokale wet- en regelgeving. Wij willen samen met onze klanten duurzaam innoveren.

Voor Young Professionals hebben wij een speciaal programma opgericht: het Talentpower traineeship. In je eerste jaar ben je voornamelijk bezig met het volgen van opleidingen en cursussen en met het uitvoeren van (consultancy) opdrachten voor een van onze klanten. Je krijgt een jaar de tijd om je te oriënteren en breed te beginnen. Na dit eerste jaar kies je in je tweede jaar je specialisatie, en de keuze is groot bij Ordina! Ga jij bijvoorbeeld voor Java, .NET of Python? Of juist de data hoek op naar Data Science, Big Data of Digital Marketing? Of ben jij onze nieuwe Scrum Master of Agile Coach?Tijdens het gehele traject word je begeleid door jouw Business Unit Manager en voer je gesprekken met een coach over jouw loopbaan. We besteden ook veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling, denk aan een DISC-training of de 7 eigenschappen van Covey!

En nog een filmpje over Ordina:

Voor vacatures klik hier.