Partners & Vacatures

Partners

Spoiler: Highlight to view

Heb jij interesse in een bedrijf wat gewoon écht leuk is? Wij hebben mogelijkheden voor afstudeerders en net afgestudeerden(starters)!

Wij zijn hechte collega’s met een “work hard, play hard” mentaliteit. Op dit moment zijn we ongeveer met 100 leuke mensen. Ons doel is websites en (online) applicaties snel, betrouwbaar en veilig laten werken! Dingen die we belangrijk vinden bij Computest zijn gezelligheid, kwaliteit en kennis. Wij zijn een doodnormale, platte organisatie. Omdat we niet iedere dag álle andere collega’s kunnen spreken, werken we in teams. Zelfsturende teams. We maken onze eigen teamplannen en hebben onze eigen klanten. Ons kantoor is gevestigd in Zoetermeer. In welke richting hebben wij mogelijkheden voor jou? De naam zegt het al, maar ter verduidelijking, wij zijn een IT-bedrijf. Je kunt bij ons terecht als je interesse hebt in testen. We hebben dan nog 3 verschillende smaken voor je: geautomatiseerd, performance en security testen. Als je bij ons stage loopt, ben je “’één” van ons. Dit houdt in dat je mee kunt met leuke dingen zoals etentjes en borrels. We waarderen het ontzettend als je ook een potje mee gaat tafeltennissen of PES-en!

Wil je meer weten? Bekijk dan het filmpje en onze vacatures: www.werkenbijcomputest.nl

 

 

Spoiler: Highlight to view

Werken met cijfers: dát is wat je leuk vindt! Puzzelen en zoeken naar 
de juiste oplossing, het uitpluizen van ingewikkelde formules en 
complexe berekeningen maken. Natuurlijk kun je met jouw bèta-achtergrond 
als onderzoeker of docent aan de slag. Misschien doe je dat zelfs al. 
Toch zoek je nét iets anders. Een baan in het bedrijfsleven biedt nieuwe 
perspectieven: hier komt jouw wiskundig inzicht namelijk goed van pas! 
Talent&Pro richt zich op jouw ontwikkeling tot Actuarieel Rekenaar, 
Actuarieel Analist en Actuaris. In dit vakgebied pas je jouw wiskundig 
inzicht toe op vraagstukken in het bedrijfsleven. Kijk voor meer 
informatie op: Talent om te kiezen onder het menu Actuarieel.


 

Wie zijn we?

OGD ict-diensten begon in 1987 als een groep van vijf studenten op een zolderkamer in Delft. Ict heette nog “automatisering,” Microsoft lanceerde Windows 2.0 en Google-oprichter Sergey Brin was een puistige puber.  Als bijverdienste verwisselden ze geheugentapes van mainframes, toen nog onder de naam Operator Groep Delft. Tegenwoordig zijn we met meer dan duizend OGD’ers verspreid door heel het land. We hebben vestigingen in Amsterdam, Delft, Eindhoven, Enschede en Utrecht en houden ons bezig met ict in de breedste zin van het woord. Wij zijn altijd anders geweest. Mensen flexibel inzetten om problemen op te lossen, dat is onze kracht. Nog steeds, na ruim 25 jaar, blijven we trouw aan onszelf. Nog steeds zijn OGD’ers slimme, enthousiaste techneuten die strijden voor de perfecte werkplek, de hulpvaardigste servicedesk, de meest stabiele infrastructuur. Nog steeds hebben we een ongedwongen cultuur waarin iedereen zichzelf kan zijn. We stoppen niemand in een hokje.

Wat heb je als student aan OGD?

Bij OGD kun je heel breed worden ingezet, afhankelijk van je eigen vaardigheden en voorkeuren. We bieden bijbanen zoals bijvoorbeeld werkplekbeheerder, software-ontwikkelaar en helpdeskmedewerker (van eerste- tot derdelijns). Aan de hand van cursussen kun je jezelf ontwikkelen en zo ook steeds interessantere klussen gaan doen. Daarnaast is het best wel heel gezellig: veel uitjes, borrels en feesten!

Na je afstuderen is er écht de mogelijkheid om door groeien: De volledige directie van OGD is begonnen met een bijbaan en samen met hem 61% van onze professionals. Ook krijg je de kans om je zelf te bepalen waar je naartoe wil groeien.

 

Interesse?

Solliciteer dan op een van de vacatures hier, mail je CV naar werken@ogd.nl of bel gewoon even voor wat uitleg. Tot snel!

Vacatures
 

Spoiler: Highlight to view

Vacature Junior Consultant

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een bedrijf met leuke collega’s, afwisselend werk, voldoende uitdaging en veel ruimte tot eigen initiatief? Dan ben jij misschien degene die ons team binnenkort komt versterken!

We zijn per direct op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega. Jouw werkzaamheden zijn onder andere:

-Financiële regelingen modelleren in ons eigen softwarepakket Futurama;

Als onderdeel van een projectteam implementaties bij klanten van ActuIT verrichten;

-Klanten ondersteunen bij diverse vraagstukken;

-Ondersteunen bij de ontwikkeling van Futurama;

-Testen van nieuwe functionaliteit/modules in Futurama.

Functie-eisen

-Minimaal HBO geschoold;

-Analytische achtergrond; 

-Vloeiend in Nederlandse taal en geschrift. Engels is een pre;

-Aantoonbare affiniteit met IT;

-Ervaring met het gestructureerd opzetten van financiële producten in Excel is een pre;

-Je bent beschikbaar voor minimaal 32 uur in de week.

Vaardigheden

-Analytisch ingesteld;

-Klant- en servicegericht;

-Flexibel;

-Accuraat;

-Resultaatgericht;

-Gestructureerd;

-Leergierig.

Futurama

Futurama (www.futurama.eu) is het software pakket dat ActuIT in eigen beheer heeft ontwikkeld. Futurama wordt door financieel dienstverleners ingezet als communicatie oplossing voor de financiële producten die zij aanbieden. Binnen Futurama kunnen deze financiële producten gemodelleerd worden, en vervolgens via bijvoorbeeld een website individueel inzichtelijk gemaakt worden. ActuIT verzorgt voor een groot aantal financieel dienstverleners implementaties met Futurama. Diverse klanten van ActuIT werken ook zelfstandig met Futurama.     

ActuIT

ActuIT is ontwikkelaar en leverancier van het softwarepakket Futurama. De consultants van ActuIT ondersteunen financieel dienstverleners bij de ontwikkeling van producten, of nemen de implementatie zelfs geheel op zich. De kracht van ActuIT is de unieke combinatie van enerzijds expertise op het gebied van wiskunde en actuariaat, en anderzijds kennis van IT en communicatie via websites. De consultants van ActuIT zijn in staat ingewikkelde (wiskundige) systemen te doorgronden, te modelleren en vervolgens helder weer te geven en uit te leggen.

Werken bij ActuIT

ActuIT is een enthousiaste, kleine organisatie. Er heerst een informele werksfeer waarin pro-activiteit wordt verwacht en aangemoedigd. Dat geeft je de mogelijkheden om zelf facetten van je werk op te pakken die je leuk vindt en waar je goed in bent. Je kunt je eigen stempel op onze organisatie drukken. Plezier in je werk is voor ons een vereiste voor succes.

De werkzaamheden voer je grotendeels uit in ons kantoor in Eindhoven of Amsterdam. Je onderhoudt je eigen contacten met klanten via e-mail en telefoon. Voor overleg of ondersteuning kun je daarbij ook op locatie werken. ActuIT wil niet alleen een interessante, maar ook een plezierige werkgever zijn. Dat vind je terug in:

 • Aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling;
 • Flexibele werktijden;
 • Kantoren op loopafstand van Amsterdam CS en Eindhoven CS;
 • Mogelijkheid tot thuiswerken;
 • Mogelijkheid tot het volgen van (externe) cursussen.

Arbeidsvoorwaarden

ActuIT biedt een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket en goede personeelsvoorzieningen. We bieden een concurrerend salaris afhankelijk van ervaring en opleiding. Daarnaast bieden we de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Winstuitkering;
 • Vergoeding van internet en telefoonkosten;
 • Laptop;
 • Pensioenverzekering.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd? Of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Dirk Kuijpers op telefoonnummer 020-5304760 of per e-mail dirk.kuijpers@actuit.nl.

 

Spoiler: Highlight to view
Bedrijfsprofiel

Talent&Pro: een investering in jezelf!

Bij Talent&Pro geloven we dat je nooit bent uitgeleerd. Daarom investeren we continu in jouw persoonlijke ontwikkeling met trainingen, opleidingen en coaching. Gemiddeld werk je per jaar aan 2 verschillende opdrachten bij onze relaties in het bank- en verzekeringswezen, bij pensioenfondsen en actuariële adviesbureaus. Je maakt samen met jouw People manager een ontwikkelingsplan en doet binnen aanzienbare tijd enorm veel ervaring op. Ben jij klaar voor een vliegende start van jouw carrière?

 

Talent&Pro Actuarieel

Werk je graag met cijfers? Is het puzzelen en zoeken naar de juiste oplossing precies wat jij leuk vindt? Bij T&P wordt je opgeleid tot Acuarieel Rekenaar, Actuarieel Analist of Actuaris. In dit vakgebied pas je jouw wiskundig inzicht toe op vraagstukken in het bedrijfsleven.

 

Talent&Pro Business IT

Ben jij goed in het vertalen van de gebruikersbehoefte naar effectieve en betrouwbare IT-oplossingen? Bij T&P wordt je binnen aanzienbare tijd opgeleid tot een data-, informatie- of business analist. Vanuit Business IT helpen wij opdrachtgevers in het vertalen van de gebruikersbehoefte naar effectieve en betrouwbare IT-oplossingen.

 

Over Talent&Pro

Talent&Pro detacheert al meer dan 15 jaar specialisten in de financiële dienstverlening bij grote banken, verzekeraars, pensioenfondsen en het actuariaat. Onze collega’s zijn toegewijde en ambitieuze hbo’ers en wo’ers, die zichtbaar het verschil maken.

 

Onze missie is “Work hard, Play hard”. Wij organiseren veel kennisinhoudelijke bijeenkomsten, maar vinden het ook belangrijk om naast het harde werken en studeren, plezier te maken! We organiseren daarom nog veel andere events, zoals een filmpremière op het Nederlands Film Festival, een skivakantie en heel veel gezellige borrels!

 

Solliciteren?

Stuur je CV en motivatie in via www.talent-pro.com/werken-bij  

 

Traineeship Actuariaat

Het traineeship Actuariaat

In dit traineeship word je opgeleid voor een carrière op het actuariaat, ook wel verzekeringswiskunde genoemd. Het is het ideale traineeship voor bèta’s die hun cijfermatig talent willen inzetten in het bedrijfsleven. Je doet tijdelijke opdrachten bij verschillende pensioenfondsen of verzekeraars, zoals Nationale-Nederlanden, Delta Lloyd en Aegon. Daarnaast volg je een uitgestippeld opleidingstraject, waarbij je jezelf eerst Actuarieel Rekenaar, daarna Actuarieel Analist en tot slot Actuaris mag noemen (door Elsevier uitgeroepen tot beste baan!). Met de werkervaring die je opdoet en de opleidingen die je daarnaast volgt, creëer je voor jezelf een enorme voorsprong op de arbeidsmarkt.

 

Bij Talent&Pro vinden we het belangrijk dat je bij het begin begint. Je leert eerst de financiële branche kennen door op polisniveau te leren hoe het pensioen- of verzekeringsproces in z’n werk gaat. Denk aan: hoe berekeningen worden gemaakt, wat de klant verwacht en hoe je daarover communiceert. Met die basis kun je later het beste advies geven, wanneer je op strategisch niveau gaat rekenen en modellen of tools gaat bouwen.

 

Dit vragen we van jou

 • Je hebt minimaal een hbo-bachelor van een bètastudie, zoals (Bedrijfs)wiskunde, Econometrie, Natuurkunde of Scheikunde
 • Je wilt altijd weten hoe processen of berekeningen in elkaar steken
 • Je hebt cijfermatig inzicht, bent analytisch en werkt nauwkeurig
 • Je bent niet tevreden voordat je de beste oplossing hebt gevonden
 • Je bent enorm leergierig en wil jezelf blijven ontwikkelen (ook als je daarvoor buiten werktijd moet studeren)
 • Je ziet verbeterpunten en neemt initiatief om daar iets mee te doen
 • Je hebt (bijna) je rijbewijs B en bent flexibel in reistijd
 • Je woont in de Randstad of wilt daar gaan wonen
   

En dit mag je van ons verwachten

 • Je volgt een opleidingstraject tot Actuarieel Rekenaar en Analist
 • Met trainingen werk je aan je persoonlijke vaardigheden, zoals initiatief nemen
 • Geïnteresseerd in tooling/IT? We bieden ook cursussen Excel, SQL en VBA!
 • Je krijgt een persoonlijke coach en haalt zo het beste uit jezelf
 • Je salaris stijgt op basis van functioneren en behaalde vakken
 • Je werkt met leuke collega’s die hun kennis graag met jou delen
 • Tot slot: je krijgt een auto van de zaak!

 

Het bedrijf Talent&Pro

Sinds 1999 detacheert Talent&Pro hoogopgeleide Talenten en Professionals bij banken, verzekeraars, pensioenfondsen en het actuariaat. Inmiddels heeft Talent&Pro ruim 800 medewerkers in dienst. Centraal in onze organisatie staat de persoonlijke ontwikkeling van onze collega’s. Talent&Pro heeft een informele cultuur, waarin we hard werken afwisselen met ontspanning, zoals tijdens onze skitrip, beachvolleytoernooi of één van onze vele feesten!

 

Solliciteren en meer informatie

Ben je geïnteresseerd in het traineeship Actuariaat? Upload dan je cv en solliciteer direct via  onderstaande knop. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met recruiter Arlette Wouters  door te bellen naar 088 – 170 14 00  of een e-mail te sturen naar arlette.wouters @talent-pro.com.

 

Traineeship Business IT

Het traineeship Business IT

In het traineeship Business IT ga je met jouw analytisch (bèta-)talent aan de slag in het bedrijfsleven. Je leert om de taal van zowel de business als de IT te spreken, zodat jij complexe data kunt vertalen naar bruikbare oplossingen. Als trainee doe je opdrachten bij verschillende grote financiële instellingen, zoals ABN AMRO, Achmea en a.s.r. Daarnaast volg je opleidingen om jouw vakkennis en IT-vaardigheden te ontwikkelen. Met de werkervaring en diploma’s die je zo verzamelt, breng je jouw carrière in een flinke stroomversnelling.

 

We vinden het essentieel dat je eerst goed de financiële branche leert kennen. Daarom begin je met startersopdrachten op polisniveau. Aan de hand van jouw ontwikkeling groeien de opdrachten met je mee. Zo kun je je specialiseren tot data-, test-, business- of informatieanalist. Net wat jij het meest interessant vindt. In die functies hou jij je bezig met de meest complexe IT-vraagstukken waar de bedrijfsvoering van jouw opdrachtgevers van afhangt!

 

Dit vragen we van jou

 • Je hebt minimaal een analytische hbo-bachelor, bijvoorbeeld Wiskunde, Natuurkunde, Scheikunde, Biologie of Informatica
 • Je hebt interesse in IT en tooling voor het bedrijfsleven
 • Je hebt cijfermatig inzicht, bent analytisch en werkt nauwkeurig
 • Je bent niet tevreden voordat je de beste oplossing hebt gevonden
 • Je bent enorm leergierig en wil jezelf blijven ontwikkelen (ook als je daarvoor buiten werktijd moet studeren)
 • Je past je snel aan bij veranderende omstandigheden
 • Je hebt (bijna) je rijbewijs B en bent flexibel in reistijd
 • Je woont in de Randstad of wilt daar gaan wonen

En dit mag je van ons verwachten

 • Je volgt een opleidingstraject tot data-, test-, business- of informatieanalist
 • Je haalt certificaten voor programma’s/programmeertalen als SQL, VBA en TMap
 • Je leert te werken volgens projectmethodieken als Lean, Agile en Prince2
 • Met trainingen werk je aan je persoonlijke vaardigheden, zoals initiatief nemen
 • Je krijgt een persoonlijke coach (People Manager) en haalt zo het beste uit jezelf
 • Je salaris stijgt op basis van functioneren en behaalde studiepunten
 • Je werkt met leuke collega’s in een informele sfeer
 • Tot slot: je krijgt een auto van de zaak!

 

Het bedrijf Talent&Pro

Sinds 1999 detacheert Talent&Pro hoogopgeleide Talenten en Professionals bij banken, verzekeraars, pensioenfondsen en het actuariaat. Inmiddels heeft Talent&Pro ruim 800 medewerkers in dienst. Centraal in onze organisatie staat de persoonlijke ontwikkeling van onze collega’s. Talent&Pro heeft een informele cultuur, waarin we hard werken afwisselen met ontspanning, zoals tijdens onze skitrip, beachvolleytoernooi of één van onze vele feesten!

 

Solliciteren en meer informatie

Ben je geïnteresseerd in het traineeship Business IT? Upload dan je cv en solliciteer direct via  onderstaande knop. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met recruiter Arlette Wouters  door te bellen naar 088 – 170 14 00  of een e-mail te sturen naar roxanne.soet@talent-pro.com

Vacature Stagiair Back-end developer RTL Nieuws

Spoiler: Highlight to view

RTL Nieuws heeft een nieuw gepersonaliseerd nieuwsplatform ontwikkeld speciaal voor jongeren: Valda (beta.valda.nl). Door middel van een algoritme worden nieuwsberichten gerangschikt op basis van de voorkeuren van de gebruiker. 

Over een maand gaat Valda live en ondertussen zijn de website en app continu in ontwikkeling om jongeren zo goed mogelijk van nieuws te voorzien. Momenteel hebben we een stageplaats voor een ICT/informatica/software engineering student voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten. De student krijgt hiermee de kans om direct bij te dragen aan de ontwikkeling van dit nieuwe nieuwsplatform.

Link naar de volledige vacature: http://www.mediastages.nl/webdesign-ict/9864/stagiair-back-end-developer-rtl-nieuws.aspx