Volg een traineeship in de financiële dienstverlening!

Wist jij dat het bedrijfsleven om jou staat te springen? Met jouw bèta-achtergrond ben je van grote waarde voor de uitdagende opdrachten die er liggen binnen de traineeships Business IT en Actuarieel Rekenaar. Via Talent&Pro kun je bij grote financiële namen aan de slag zoals Achmea, ABN AMRO en Nationale-Nederlanden.

Talent&Pro is een snelgroeiend detacheringsbureau binnen de financiële dienstverlening. We detacheren ruim 800 afgestudeerde hbo’ers en wo’ers bij grote banken, verzekeraars, pensioenfondsen en het actuariaat. Begeleiding van een People Manager en het verder ontwikkelen van vaardigheden en kennis staan in onze traineeships centraal. Samen met een People Manager maak je een ontwikkelingsplan en doe je binnen aanzienbare tijd enorm veel ervaring op.

Naast het harde werken en studeren, vinden we het ook belangrijk om plezier te maken. We organiseren daarom veel events zoals een skivakantie, gezellige borrels en nog meer uitjes! Kijk voor meer informatie op de website of neem contact op met onze recruiters via recruitment@talent-pro.com of stuur een appje naar 06 15 56 08 97.

Voor vacatures klik hier.