T&P Workshop

We kennen het sowieso allemaal wel: uitstelgedrag. De deadline voor dat ene verslag werd al ruim van tevoren opgegeven en je wist dat het veel werk was. Toch begin je er op het laatste moment pas aan… En dan: STRESS! Talent & Pro begrijpt deze struggle en heeft voor ons dé oplossing. Ben jij hier benieuwd naar? Zet deze workshop dan NU – nee, niet straks 😉 – in je agenda. We zien je woensdag 26 mei graag op Teams!

Link om je voor de workshop aan te melden: https://forms.gle/MStWarjguKTYcaQc6


FiBike Rally

We mogen ein-de-lijk weer wat organiseren en we gaan ook gelijk iets sportiefs doen 💪. Woensdag 2 juni is de eerste fysieke activiteit van Fibo: De FiBike Rally!

Per tweetal mag je Delft op de fiets verkennen aan de hand van leuke opdrachten. Geen maatje om je mee in te schrijven? Geen zorgen, schrijf je dan alleen in en wij zorgen voor de rest. 🚲  🚲

Het eerste groepje begint om 13:00 en het laatste groepje rond 14:30. De fietsroute duurt ongeveer 90 minuten, maar houd rekening met de opdrachten! 

Fibo zorgt voor wat snacks tussendoor én een verfrissend drankje als je op ongeveer de helft zit. Doe goed je best, want het winnende duo krijgt ieder een JBL Speaker!!! 🕺🎶

Schrijf je in via deze link: https://forms.gle/jg622XadB2ffDJ4o9 


Workshop Computest

Studenten uit alle jaren zijn uitgenodigd om een workshop over Ethisch Hacken te volgen bij Computest! De workshop is op woensdag 19 mei en de inloop is vanaf 12:45. Schrijf je snel in via het Google Form hieronder gelinkt! Join ons via Teams voor een leuke, leerzame workshop waar jij ook je netwerk kunt verbreden. De link naar de Teams krijg je een paar dagen van tevoren via je studentenmail gestuurd. Bij vragen kun je een appje sturen naar Alysha.

https://forms.gle/sDydnwVgdYtMEEGY6