After tentamen cocktails

De AC van bestuur 11 heeft weer een top activiteit voor jullie georganiseerd. Kom vrijdag 8 april overheerlijke after tentamen cocktails drinken! We moeten natuurlijk vieren dat de tentamens voorbij zijn en dit doen wij graag met jou in Nova vanaf 16:00.

Als je denkt erbij te zijn laat het even weten via deze link (hoeft niet, maar je helpt ons ermee dat wij de juiste hoeveelheden cocktails klaar kunnen maken voor jullie).


Lustrumbekendmaking

Het is eindelijk zo ver, de aftrap van het lustrum!! Kom allemaal naar de lustrum themabekendmaking borrel op vrijdag 22 april. Verdere informatie volgt.

Oud-leden en oud-docenten kunnen zich hier inschrijven om op de hoogte gehouden te worden van deze event.


Studiereis Ardennen

Lieve studenten,

Jullie hebben even moeten wachten, maar nu is het eindelijk zover.
De inschrijving voor de studiereis 2022 naar DE ARDENNEN is begonnen!!  Dit jaar gaan we naar het kostelijke Durbuy in de Ardennen. We verblijven daar in prachtige bungalows op vakantiepark Sunclass. De reis zal plaatsvinden van 6 t/m 9 mei dus zet deze data alvast in je agenda! Wat gaan we daar doen vraag je?
We verklappen nog niet alles maar reken maar op een heerlijke barbecue, een gezellige spelletjesavond, een themafeestje, een stoere middag in de Adventure Valley  en nog veel meer!
En dit allemaal voor *slechts €150,- *.
Hierbij inbegrepen: het vervoer, accommodatie, toeristenbelasting, activiteiten, maaltijden en natuurlijk de supergezellige reisleiding! Inschrijven kan nog tot 15 april.
‼️Let wel: we hebben beperkt aantal plek, dus schrijf je snel in‼️. Mochten meer mensen zich inschrijven dan de capaciteit dan zal er voorrang gelden voor jongerejaars studenten. We hopen vele van jullie terug te zien op de gezelligste studiereis van je leven.

Schrijf je hier in!

Liefs,

De studiereiscommissie 💕