Geocaching

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lust jij ook zo naar vakantie en ben jij klaar om op treasure hunt te gaan? Schrijf je dan NU in voor de online geocaching activiteit van donderdag 11 maart 2021! Vanaf 19:30 kun je samen met jouw team met behulp van Google Maps, een paar hints en het internet op zoek gaan naar een geheimzinnige stad. De winnaars gaan er niet zonder buit vandoor, want ze krijgen per persoon een bol.com cadeaukaart ter waarde van €10,-!

Mis het niet en schrijf je snel in via https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc60iNZXBB_NX0DqXfl67xxZt5PPGo03u_4FRAOsbi7nwLUIQ/viewform?usp=sf_link 


Battle of SV’s (zeskamp)


Op 3 maart gaat de strijd van het jaar beginnen! Weet jij heel zeker dat jij bij de beste studievereniging van de Haagse zit? Laat dat dan zien tijdens Battle Of The SV’s! Doormiddel van verschillende spellen zal duidelijk worden welke vereniging nou écht de beste is! Meld je aan via:
https://forms.gle/JoUM7ZMe66qP8QVWA. Dan krijg je later meer informatie waar het evenement plaats zal nemen. Zorg alvast dat je strijdlust hoog ligt, er valt namelijk een wisselbeker te verdienen die een jaar lang bij de winnende SV mag staan! Ook is er nog een andere prijs te winnen die je niet hoeft te wisselen!


Lezingen AR-project en Fibonacci

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoi hoi! Vanuit het AR-project en Fibo worden dit blok een aantal lezingen gehouden. Verschillende professionals uit diverse bedrijven zullen hier over onderwerpen spreken als: beleggen in de financiële markt, balansmanagement, hun eigen softwareplatforms en business intelligence/data mining. Alle lezingen worden gehouden via Blackboard van SLB propedeuse 2021. Ben jij een ouderejaars en wil je ook deze lezingen bijwonen? Super leuk! Schrijf je dan in via het formulier: https://forms.gle/turjoSCVM4eH8HEX8