Acquisitiecommissie 2020 – 2021

Van links naar rechts, van boven naar beneden: Alysha Mannaart, Havikja van As, Irini Kiestra, Elayza Lo-Ning-Hing

S.V. Fibonacci kan geen activiteiten organiseren zonder financiële hulp. De Acquisitiecommissie zorgt voor de werving van sponsoren. Deze commissie is wat serieuzer dan de andere commissies, je bent namelijk veel in contact met bedrijven. Gemiddeld kost het werk in deze commissie twee uur per week. Naast het werven van sponsoren organiseert de acquisitie ook carrièregerichte activiteiten. Denk hierbij aan bedrijfsbezoeken en gastlezingen. Namens het bestuur zal Alysha Mannaart plaatsnemen in de Acquisitiecommissie, voor vragen kun je bij haar terecht.

Activiteitencommissie 2020 – 2021

Van links naar rechts, van boven naar beneden: Moti Doekharan, Mandy van Dongen, Valérie Valckx, Manon Rongen, Manouk Lookeren, Julian Sjambar

De activiteitencommissie organiseert alle activiteiten van S.V. Fibonacci, behalve de studiereis en het eerstejaarsweekend. Elk blok organiseert de activiteitencommissie (AC) 1 lunch en minstens 1 andere activiteit. Afgelopen jaar zijn onder andere de volgende activiteiten georganiseerd door de AC: stedentrip, beer pong toernooi en het gala. De tijdsbesteding is vrij gelijkmatig over het hele jaar met kleine piekmomentjes voor en tijdens de activiteiten. Dit jaar is Mandy van Dongen Commissaris Activiteiten en zal plaatsnemen in de AC. Voor vragen over deze commissie kun je bij haar terecht.\

Eerstejaarsweekend commissie 2020 – 2021

Van links naar rechts: Anniek Leuverink, Marieke Tjeerdsma, Nina Kamps, Iain van Toor, Fréderique van Arkel

Voordat het studiejaar begint, zal het Eerstejaarsweekend (EJW) plaatsvinden. Hier komen de aankomende eerstejaars bij elkaar om op een informele manier kennis te maken. Ook zullen zij hier de ouderejaars leren kennen. Dit hele weekend wordt georganiseerd door de EJW-commissie. Het weekend zit volgepland met activiteiten, deze worden allemaal in elkaar gezet door de EJW-commissie. Door het studiejaar heen gaat de EJW-commissie ongeveer 1 keer per maand vergaderen. Aan het eind van de zomervakantie, als het Eerstejaarsweekend steeds dichterbij komt, zal het echt druk worden. Namens het bestuur zal Nina Kamps plaatsnemen in de EJW-commissie, voor vragen kun je bij haar terecht.

Mediacommissie 2020 – 2021

Van links naar recht: Esmeé van der Klis, Moti Doekharan, Jesse de Lange, Beryl Sicam, Suus Bazuin

Het Fiboekje, de foto’s en alle sociale media worden beheerd door de leden van de mediacommissie. De promotiematerialen georganiseerde activiteiten worden door de mediacommissie verspreid over alle platformen van S.V. Fibonacci. Bij de activiteiten zijn er leden van de commissie aanwezig om te zorgen dat er leuke foto’s gemaakt worden! Namens het bestuur zal Moti Doekharan plaatsnemen in de mediacommissie, voor vragen kun je bij haar terecht.

Studiereiscommissie (Stedentripcommissie) 2020 – 2021

Van links naar rechts: Josefien Smedes, Beryl Sicam, Fréderique van Arkel, Silas Prins

Dit jaar is er geen studiereiscommissie maar een stedentripcommissie, dit omdat vanwege COVID-19 er hoogstwaarschijnlijk geen studiereis kan plaatsvinden. De stedentripcommissie zal vanaf blok 2 t/m blok 4 bezig zijn met het organiseren van een daguitje naar een stad naar keuze in Nederland, wat elk blok zal plaatsvinden zolang dit mogelijk is. In de stad zullen er dan activiteiten plaatsvinden wat te maken heeft met de opleiding. Zo kan iedereen elkaar nog beter leren kennen en maken we er natuurlijk een leuke gezellige dag van. Namens het bestuur zal Josefien Smedes plaatsnemen in de stedentripcommissie, voor vragen kun je bij haar terecht.