Acquisitiecommissie 2020 – 2021

Van links naar rechts: Alysha Mannaart, Elayza Lo-Ning-Hing, Jordi van Selm, Sterre Schoonen, Shermine Asani

S.V. Fibonacci kan geen activiteiten organiseren zonder financiële hulp. De Acquisitiecommissie zorgt voor de werving van sponsoren. Deze commissie is wat serieuzer dan de andere commissies, je bent namelijk veel in contact met bedrijven. Gemiddeld kost het werk in deze commissie twee uur per week. Naast het werven van sponsoren organiseert de acquisitie ook carrièregerichte activiteiten. Denk hierbij aan bedrijfsbezoeken en gastlezingen. Namens het bestuur zal Sterre Schoonen plaatsnemen in de Acquisitiecommissie, voor vragen kun je bij haar terecht.


Activiteitencommissie 2020 – 2021

Van links naar rechts: Bas ter Veen, Chris Vriezen, Senna Sjambar, Leon Schuijtvlot, Valérie Valckx

De activiteitencommissie organiseert alle activiteiten van S.V. Fibonacci, behalve de studiereis en het eerstejaarsweekend. Elk blok organiseert de activiteitencommissie (AC) 1 lunch en minstens 1 andere activiteit. Afgelopen jaar zijn onder andere de volgende activiteiten georganiseerd door de AC: stedentrip, beer pong toernooi en het gala. De tijdsbesteding is vrij gelijkmatig over het hele jaar met kleine piekmomentjes voor en tijdens de activiteiten. Dit jaar is Valérie Valckx Commissaris Activiteiten en zal plaatsnemen in de AC. Voor vragen over deze commissie kun je bij haar terecht.


Eerstejaarsweekend commissie 2020 – 2021

Van links naar rechts: Manon Rongen, Froukje van Someren, Anniek Leuverink, Romano Rietbroek, Ynte van de Vondervoort, Beryl Sicam

Voordat het studiejaar begint, zal het Eerstejaarsweekend (EJW) plaatsvinden. Hier komen de aankomende eerstejaars bij elkaar om op een informele manier kennis te maken. Ook zullen zij hier de ouderejaars leren kennen. Dit hele weekend wordt georganiseerd door de EJW-commissie. Het weekend zit volgepland met activiteiten, deze worden allemaal in elkaar gezet door de EJW-commissie. Door het studiejaar heen gaat de EJW-commissie ongeveer 1 keer per maand vergaderen. Aan het eind van de zomervakantie, als het Eerstejaarsweekend steeds dichterbij komt, zal het echt druk worden. Namens het bestuur zal Manon Rongen plaatsnemen in de EJW-commissie, voor vragen kun je bij haar terecht.


Mediacommissie 2020 – 2021

Van links naar rechts: Beryl Sicam, Nina Kamps, Suus Bazuin, Moti Doekharan, Fréderique van Arkel, Milan Nijsen

Het Fiboekje, de foto’s en alle sociale media worden beheerd door de leden van de mediacommissie. De promotiematerialen georganiseerde activiteiten worden door de mediacommissie verspreid over alle platformen van S.V. Fibonacci. Bij de activiteiten zijn er leden van de commissie aanwezig om te zorgen dat er leuke foto’s gemaakt worden! Namens het bestuur zal Fréderique van Arkel plaatsnemen in de mediacommissie, voor vragen kun je bij haar terecht.


Studiereiscommissie 2020 – 2021

Van links naar rechts: Tristan Kerssens, Daphne van Opstal, Menno Voerman, Laura Pols, Scheurchien, Anna Consten

Dit jaar zal er naar verwachting weer een studiereis plaatsvinden! Nu deze de afgelopen twee jaar niet is doorgegaan is deze commissie bezig om weer een feestelijke en ook leerzame studiereis neer te zetten. Binnenkort zal de locatie vrijgegeven worden, dus hou onze social media in de gaten. Namens het bestuur zal Tristan Kerssens plaatsnemen in de mediacommissie, voor vragen kun je bij hem terecht.