Junior Ethical Hacker

Wij houden geen mooie verhalen over waarom je nou juist bij ons moet zijn. Maar we hebben ze wel! Zoals over hoe onze hackers het infotainmentsysteem van Volkswagen wisten binnen te dringen. Of over hoe we een kwetsbaarheid vonden in StartEncrypt.

 

Even voorstellen!

Wat kun je van je baan verwachten?

Als ethical hacker bekijk je (web)applicaties en infrastructuren vanuit de ogen van iemand die deze wil misbruiken. Wij leiden jou op om expert te worden in het vinden van kwetsbaarheden in de (web)applicaties en infrastructuren van klanten. Dit doe je met geautomatiseerde tools, maar vooral handmatig door middel van pentesten en security assessments. De resultaten van deze onderzoeken worden door jou geanalyseerd en aan de hand hiervan doe je aanbevelingen die je aan de klant presenteert. Ook kunnen we je opleiden voor andere security-werkzaamheden. Je kunt hierbij denken aan adviestrajecten, workshops, trainingen e.d.

 

Wat kun je van ons verwachten?

Kom je bij ons werken? Dan ben je belangrijk voor ons. Natuurlijk zijn de basics als een prima salaris, goede telefoon en nieuwe laptop dik voor elkaar. Verder zijn we meer van de vaste relaties, dan de vluchtige contacten. Daarom bieden we je na een proeftijd van 2 maanden niet 3 x een tijdelijk contract aan, maar gelijk een vast contract. Om een beetje flashy op je werk aan te komen, zorgen wij voor een supermooie leasebak. We zijn flexibel in thuiswerken en je werktijden. En we vinden het belangrijk dat jij je kunt ontwikkelen. Daarom helpen wij je ook bij je individuele carrièreplanning.

 

Leren en ontwikkelen

Wij houden van uitdagingen en dagen jou ook uit je continu vast te bijten in nieuwe security-vraagstukken. Samen met vooruitstrevende collega’s die jou helpen in je verdere ontwikkeling als ethical hacker. Deel jij ook graag de kennis die jij in huis hebt? Mooi! Daarvoor organiseren we namelijk speciale sessies en hacker meetings zodat we allemaal van elkaar leren en ons blijven ontwikkelen.

 

Samenwerken en ontspannen

Natuurlijk is er meer in het leven dan alleen werken. We vinden het ook belangrijk dat je je thuis voelt bij Computest en fijn samenwerkt met je collega’s. Daarom hebben we verschillende arcadekasten waar je even kunt ontspannen en zijn er altijd wel collega’s die in zijn voor een potje FIFA of tafeltennis. Ook is er maandelijks een borrel en etentje met jouw teamgenoten zodat je elkaar beter leert kennen. En om het nieuwe jaar goed te starten, gaan we ieder jaar in januari met z’n allen op studiereis naar de sneeuw!

 

Wat verwachten we van jou

Jij hebt een afgeronde wo-opleiding in een technische richting, je bent dag en nacht met security bezig en je hebt een echte hacker mindset. Je wilt een echte ethical hacker worden en om hiervoor te leren vind je alleen maar leuk. Basiskennis heb je al in huis, je kan al programmeren en weet wat wij bedoelen met kwetsbaarheden zoals cross-site request forgery. Code, veelgebruikte design patterns en technieken in (web)applicaties herkennen kan je. We hoeven jou alleen maar een stuk broncode te geven en je begrijpt de werking van een applicatie. Verder werk je graag samen met klanten en collega’s om de security van organisaties en platformen naar een hoger niveau te brengen.