Junior Software Tester

Wij houden geen mooie verhalen over waarom je nou juist bij ons moet zijn. Maar we hebben ze wel! Zoals over hoe onze specialisten bij uitdagende projecten worden betrokken. Of dat we elke maand met het kantoor gezellig borrelen en vervolgens met ons team uit eten gaan.

 

Even voorstellen!

Wat kun je van je baan verwachten?

Als junior software tester begin jij bij ons op kantoor in Zoetermeer aan jouw opleidingstraject om geautomatiseerd test specialist te worden. Als je klaar bent voor het echte werk, ga je aan de slag op locatie bij onze opdrachtgevers. Wij kijken altijd heel goed naar jouw wensen bij het uitzoeken van een geschikte opdrachtgever zodat jij voldoende uitdaging hebt.

Bij je opdrachtgever ben jij verantwoordelijk voor de testwerkzaamheden en dat deze goed worden opgenomen en uitgevoerd. Jij weet (straks) als specialist alles van testtooling zoals Fitnesse, Selenium en Tosca. Hiermee ga jij testscripts opstellen. Wanneer je de testen uitvoert, kom je achter wat wel en niet goed werkt. Hier schrijf je een rapport over voor je opdrachtgever. Je werkt tijdens je testwerkzaamheden veel samen met de product owner/business en developers. Iedereen heeft natuurlijk vragen aan jou als test specialist.

 

Wat kun je van ons verwachten?

Kom je bij ons werken? Dan ben je belangrijk voor ons. Natuurlijk zijn de basics als een prima salaris, goede telefoon en nieuwe laptop dik voor elkaar. Verder zijn we meer van de vaste relaties, dan de vluchtige contacten. Daarom bieden we je na een proeftijd van 2 maanden niet 3 x een tijdelijk contract aan, maar gelijk een vast contract. Om een beetje flashy op je werk aan te komen, zorgen wij voor een supermooie leasebak. We zijn flexibel in thuiswerken en je werktijden. En we vinden het belangrijk dat jij je kunt ontwikkelen. Daarom helpen wij je ook bij je individuele carrièreplanning.

 

Leren en ontwikkelen

Wij houden van uitdagingen en dagen jou ook uit je continu vast te bijten in nieuwe vraagstukken op het gebied van geautomatiseerd testen. Samen met vooruitstrevende collega’s die jou helpen in je verdere ontwikkeling als software tester. Deel jij ook graag de kennis die jij in huis hebt? Mooi! Daarvoor organiseren we namelijk speciale kennisdeelsessies zodat we allemaal van elkaar leren en ons blijven ontwikkelen.

 

Samenwerken en ontspannen

Natuurlijk is er meer in het leven dan alleen werken. We vinden het ook belangrijk dat je je thuis voelt bij Computest en fijn samenwerkt met je collega’s. Daarom hebben we verschillende arcadekasten waar je even kunt ontspannen en zijn er altijd wel collega’s die in zijn voor een potje FIFA of tafeltennis. Ook is er maandelijks een borrel en etentje met jouw teamgenoten zodat je elkaar beter leert kennen. En om het nieuwe jaar goed te starten, gaan we ieder jaar in januari met z’n allen op studiereis naar de sneeuw!

 

Wat verwachten we van jou?

Je hebt een afgeronde opleiding op hbo of wo-niveau in een technische richting. Je wilt een echte specialist worden op het gebied van software testen en je vindt het daarom geen probleem om verder te leren.
Je zit fulltime bij de klant waar jij de expert bent en waar continu veranderingen zijn. Jij weet en durft hierop in te spelen. Bij de klant is het ook van belang dat je goed kunt communiceren met zowel je directe collega’s die rondlopen op sneakers, als de directeur bij je opdrachtgever die strak in pak loopt.