Je eerste baan. Daar werk je naartoe door te studeren, ervaring op te doen en een netwerk op te bouwen. Weet jij al waar straks jouw carrière begint? Bij Talent&Pro kun je een traineeship volgen waarbij je blijft studeren en aan de slag gaat bij banken, verzekeraars en pensioenfondsen. Klinkt goed, toch? Schrijf je in voor onze Talentpool en wordt uitgenodigd voor Inhousedagen en bedrijfsdiners, volg workshops en trainingen en wordt op de hoogte gehouden van ontwikkelingen in de financiële dienstverlening!

 

Schrijf je in voor de Talentpool van Talent&Pro!

 


Volg een traineeship bij Talent&Pro/House of Bèta
Wist jij dat het bedrijfsleven om jou staat te springen? Met jouw bèta- achtergrond ben je van grote waarde voor uitdagende opdrachten binnen en buiten de financiële dienstverlening. Sinds maart 2019 heeft Talent&Pro een nieuw label gelanceerd: House of Bèta. Dit label is ontstaan vanuit de business units Actuarieel en Business IT en voorziet met 200 inzetbare professionals in de toenemende vraag naar IT- en data-specialisten. Via House of Bèta doe je werkervaring op bij gave merken zoals NS, Achmea, Eneco, ABN AMRO of KPN.

Wil je meer weten over de mogelijkheden na je studie? Bekijk de website van House of Bèta.

Jouw ontwikkeling staat centraal
Bij Talent&Pro kun je direct na het behalen van je hbo diploma starten met een traineeship waarbij je betaald kunt doorstuderen. Het traineeship bestaat uit fulltime werkervaring opdoen in de financiële dienstverlening én het volgen van kennisopleidingen en vaardigheidstrainingen. Als trainee word je gedetacheerd bij meerdere opdrachtgevers; dit betekent dat je voor bepaalde periodes bij verschillende organisaties gaat werken. Aan de zijlijn staat een People Manager voor je klaar die jou coacht en begeleidt tijdens het gehele traineeship!

Naast het harde werken en studeren, vinden we het ook belangrijk om plezier te maken. We organiseren daarom veel events zoals vier keer per jaar een gezellige pubquiz, een gave skitrip en een groots eindejaarsfeest!


Vacatures van Talent&Pro/House of Bèta

Helaas bieden wij op dit moment geen vacatures van Talent&Pro/House of Bèta aan op onze website.