Op deze pagina kun je de afgelopen activiteiten nog een keer terugzien.

Activiteiten Blok 1 Studiejaar 2021-2022


Kerstdagen in het fibohok

Lieve Fiboleden,

De vakantie komt steeds dichter bij, dus kom nog even langs om iedereen een fijne kerst te wensen. Deze week Woensdag 15/12 en Donderdag 16/12 tussen 12:00 en 14:00 in het fibohok!

Drink gratis een warme chocolademelk, haal zuurstokjes op en draag je meest foute kersttrui.

Wij hopen jullie daar te zien!

Liefs,

B11


Mannen-en vrouwenactiviteit

Lieve Fibo’ers,

Het is weer tijd voor een gezellige activiteit: de mannen-en vrouwenactiviteit!! De mannen gaan poolen in Delft met een pilsje en de vrouwen gaan schaatsen in Rotterdam. De activiteiten vinden plaats op 10 december vanaf 15:00 en kosten 8,50 p.p. Vul onderstaande link in als je erbij bent.

(PS als je zelf schaatsen meeneemt, krijg je een gratis warme chocomelk.)

We zien jullie dan, liefs

AC

Schaatsen: https://forms.gle/YFV3UJ1PgQmaCFYM9

Poolen: https://forms.gle/yD61rzPt3C96vVPc8


Start-up borrel

Ook al is er weer een lockdown, dit betekent niet dat we geen leuke tijd kunnen hebben. Fibo heeft een start-up borrel bij Nova, vanaf 16:00 op woensdag 24 November, Leden krijgen eerste drankje gratis.


Oktoberfest

Lieve Fibo’ers,

Helaas kan het Oktoberfest dinsdag niet doorgaan. Maar treur niet! Zodra het kan, wordt dit feest ingehaald.

Ondertussen zijn we activiteiten aan het bedenken die tijdens deze lockdown nog wel kunnen doorgaan!

Tot snel


Halloween after-tentamenborrel

Lieve Fibo’ers,

Het HALLOWEENFEEST komt dichterbij, dus hierbij wat extra info: de party vindt plaats bij Broeder Lazarus in Delft vanaf 19:00. De best verklede krijgt een topprijs. Een intro is welkom. We zien jullie dan! 

Liefs, 

B11 


Studiemiddag

Hallo lieve TW-studenten, 

Kom gezellig naar de *studiemiddag* volgende week *donderdag tussen 13:00-16:00* in lokaal THD 0.02! Er zullen koekjes en limonade zijn om jullie te motiveren met studeren. Tijdens de studiemiddag kan je studeren voor je tentamens, vragen stellen aan ouderejaars en oude tentamens oefenen. Er zullen ook docenten aanwezig zijn. Tot dan!


Fibowlen

Lieve Fibo’ers,

Kom mee FIBOWLEN op 5 oktober om 17:00 bij ’t Karrewiel. Schrijf je in als je mee wilt! We gaan na het bowlen met een groep een hapje eten op eigen kosten, daar ben je ook van harte welkom. 

Schrijf je in via de volgende link:

https://forms.gle/dZd1HKZRCt72ZBpM8  

Liefs,

B11


Fibolunch blok 1

Lieve Fibo’ers,

Dinsdag 21 september is de eerste fibolunch! Kom van 12:00-14:00 onbeperkt poffertjes eten voor maar 2 euro! De lunch is naast de haagse, in NOVA. Tot dan!

B11 


Commissie interesse borrel

Lieve Fiboleden,

Lijkt het je leuk om dit jaar actief te zijn bij Fibo, maar weet je nog niet zo goed bij welke commissie? Kom dan naar de commissie interesse borrel op woensdag 15 september vanaf 16:00 bij café Bepop in de kromstraat 33.

Liefs,

Aankomend Bestuur 11