Op deze pagina kun je de afgelopen activiteiten nog een keer terugzien.

Activiteiten Blok 1 Studiejaar 2021-2022


Studiemiddag

De tentamens komen er weer aan en dat betekent dat er ook weer een studiemiddag gepland is! Kom allemaal gezellig langs aankomende woensdag van 13:00-16:00 in lokaal D2.041. Er zullen koekjes en limonade aanwezig zijn.


Fipong toernooi

Hallootjes Fibo’ers,

Fipong vindt binnenkort plaats, dus schrijf je snel in voor een onvergetelijk bierpongtoernooi! Dit is op 15 maart om 16:00 in Nova. Je wordt deze avond verzorgd met bier en snacks. Het team bestaat uit twee personen, maar als je geen partner kan vinden, regelen wij dat graag voor jou! Win een prijs met het winnen van het toernooi en met de beste outfit.

Let op: beide personen moeten zich inschrijven via onderstaande link.
https://forms.gle/UoCoWQLynknStyuU7

Liefs,
AC


PI dag

Lieve Fiboleden,

Pi(e)-dag komt eraan en zo’n prachtige dag kunnen wij als wiskunde studenten niet zomaar voorbij laten gaan! Leer zoveel mogelijk decimalen uit je hoofd, want de winnaar verdient een prijs!
Je krijgt al wat lekkers van ons, als je minstens 11 decimalen kan opnoemen.
Dus kom Maandag 14 maart langs in het fibohok!

Liefs, b11


Fibolunch blok 3

Het is dinsdag 22 feb weer tijd voor een overheerlijke Fibolunch met onbeperkt loempia’s voor maar 2 euro! Jullie zijn welkom van 12 tot 14:30.

Tot dan, liefs

AC


Start-up borrel blok 3

Lieve Fibo-leden, De tentamens zijn voorbij en daarom is het eindelijk weer tijd voor een start-up borrel! Wees erbij op 16 februari om 16:00 bij de Bierfabriek! Liefs, De AC


Lezing actuarieel rekenen

Op dinsdag 15 februari geeft Maarten van der Waal, actuarieel analist, de lezing Actuarieel Rekenen. En die wil je niet missen! Maarten volgde het traineeship actuarieel rekenaar bij House of Bèta en vertelt over het werk van actuaris bij pensioenuitvoerders. Een unieke kans om meer te leren over dit traineeship en het uitdagende vakgebied, inclusief actuele praktijkvoorbeelden en een voorbeeldcasus.


Kerstdagen in het fibohok

Lieve Fiboleden,

De vakantie komt steeds dichter bij, dus kom nog even langs om iedereen een fijne kerst te wensen. Deze week Woensdag 15/12 en Donderdag 16/12 tussen 12:00 en 14:00 in het fibohok!

Drink gratis een warme chocolademelk, haal zuurstokjes op en draag je meest foute kersttrui.

Wij hopen jullie daar te zien!

Liefs,

B11


Mannen-en vrouwenactiviteit

Lieve Fibo’ers,

Het is weer tijd voor een gezellige activiteit: de mannen-en vrouwenactiviteit!! De mannen gaan poolen in Delft met een pilsje en de vrouwen gaan schaatsen in Rotterdam. De activiteiten vinden plaats op 10 december vanaf 15:00 en kosten 8,50 p.p. Vul onderstaande link in als je erbij bent.

(PS als je zelf schaatsen meeneemt, krijg je een gratis warme chocomelk.)

We zien jullie dan, liefs

AC

Schaatsen: https://forms.gle/YFV3UJ1PgQmaCFYM9

Poolen: https://forms.gle/yD61rzPt3C96vVPc8


Start-up borrel blok 2

Ook al is er weer een lockdown, dit betekent niet dat we geen leuke tijd kunnen hebben. Fibo heeft een start-up borrel bij Nova, vanaf 16:00 op woensdag 24 November, Leden krijgen eerste drankje gratis.


Oktoberfest

Lieve Fibo’ers,

Helaas kan het Oktoberfest dinsdag niet doorgaan. Maar treur niet! Zodra het kan, wordt dit feest ingehaald.

Ondertussen zijn we activiteiten aan het bedenken die tijdens deze lockdown nog wel kunnen doorgaan!

Tot snel


Halloween after-tentamenborrel

Lieve Fibo’ers,

Het HALLOWEENFEEST komt dichterbij, dus hierbij wat extra info: de party vindt plaats bij Broeder Lazarus in Delft vanaf 19:00. De best verklede krijgt een topprijs. Een intro is welkom. We zien jullie dan! 

Liefs, 

B11 


Studiemiddag

Hallo lieve TW-studenten, 

Kom gezellig naar de *studiemiddag* volgende week *donderdag tussen 13:00-16:00* in lokaal THD 0.02! Er zullen koekjes en limonade zijn om jullie te motiveren met studeren. Tijdens de studiemiddag kan je studeren voor je tentamens, vragen stellen aan ouderejaars en oude tentamens oefenen. Er zullen ook docenten aanwezig zijn. Tot dan!


Fibowlen

Lieve Fibo’ers,

Kom mee FIBOWLEN op 5 oktober om 17:00 bij ’t Karrewiel. Schrijf je in als je mee wilt! We gaan na het bowlen met een groep een hapje eten op eigen kosten, daar ben je ook van harte welkom. 

Schrijf je in via de volgende link:

https://forms.gle/dZd1HKZRCt72ZBpM8  

Liefs,

B11


Fibolunch blok 1

Lieve Fibo’ers,

Dinsdag 21 september is de eerste fibolunch! Kom van 12:00-14:00 onbeperkt poffertjes eten voor maar 2 euro! De lunch is naast de haagse, in NOVA. Tot dan!

B11 


Commissie interesse borrel

Lieve Fiboleden,

Lijkt het je leuk om dit jaar actief te zijn bij Fibo, maar weet je nog niet zo goed bij welke commissie? Kom dan naar de commissie interesse borrel op woensdag 15 september vanaf 16:00 bij café Bepop in de kromstraat 33.

Liefs,

Aankomend Bestuur 11