Op deze pagina kun je de afgelopen activiteiten nog een keer terugzien.


Activiteiten Blok 1 Studiejaar 2021-2022

Commissie interesse borrel

Lieve Fiboleden,

Lijkt het je leuk om dit jaar actief te zijn bij Fibo, maar weet je nog niet zo goed bij welke commissie? Kom dan naar de commissie interesse borrel op woensdag 15 september vanaf 16:00 bij café Bepop in de kromstraat 33.

Liefs,

Aankomend Bestuur 11


EJW

Deze zomer organiseren we in plaats van het welbekende EJW, de eerstejaarsDAGEN. Hiervoor zoeken wij nog crew en mentoren! Deze dagen vinden plaats op 11 en 12 augustus. Dit jaar weer gewoon vóór de OWEE. 

Wil jij één of beide dagen komen helpen? Meld je aan als crew of mentor door een mailtje te sturen naar ejw@svfibonacci.nl. De kosten zullen ongeveer 10 euro bedragen. Als je je aanmeldt is het nog niet gegarandeerd dat je mee kan helpen. Later wordt er een definitieve keuze gemaakt.


Activiteiten Blok 4 Studiejaar 2020-2021

FiBike Rally

We mogen ein-de-lijk weer wat organiseren en we gaan ook gelijk iets sportiefs doen 💪. Woensdag 2 juni is de eerste fysieke activiteit van Fibo: De FiBike Rally!

Per tweetal mag je Delft op de fiets verkennen aan de hand van leuke opdrachten. Geen maatje om je mee in te schrijven? Geen zorgen, schrijf je dan alleen in en wij zorgen voor de rest. 🚲  🚲

Het eerste groepje begint om 13:00 en het laatste groepje rond 14:30. De fietsroute duurt ongeveer 90 minuten, maar houd rekening met de opdrachten! 

Fibo zorgt voor wat snacks tussendoor én een verfrissend drankje als je op ongeveer de helft zit. Doe goed je best, want het winnende duo krijgt ieder een JBL Speaker!!! 🕺🎶

Schrijf je in via deze link: https://forms.gle/jg622XadB2ffDJ4o9 


T&P Workshop

We kennen het sowieso allemaal wel: uitstelgedrag. De deadline voor dat ene verslag werd al ruim van tevoren opgegeven en je wist dat het veel werk was. Toch begin je er op het laatste moment pas aan… En dan: STRESS! Talent & Pro begrijpt deze struggle en heeft voor ons dé oplossing. Ben jij hier benieuwd naar? Zet deze workshop dan NU – nee, niet straks 😉 – in je agenda. We zien je woensdag 26 mei graag op Teams!

Link om je voor de workshop aan te melden: https://forms.gle/MStWarjguKTYcaQc6


Workshop Computest

Studenten uit alle jaren zijn uitgenodigd om een workshop over Ethisch Hacken te volgen bij Computest! De workshop is op woensdag 19 mei en de inloop is vanaf 12:45. Schrijf je snel in via het Google Form hieronder gelinkt! Join ons via Teams voor een leuke, leerzame workshop waar jij ook je netwerk kunt verbreden. De link naar de Teams krijg je een paar dagen van tevoren via je studentenmail gestuurd. Bij vragen kun je een appje sturen naar Alysha.

https://forms.gle/sDydnwVgdYtMEEGY6


Activiteiten Blok 3 Studiejaar 2020-2021

Studiemiddag

Vanaf week 7, maandag 29 maart, krijg je toegang tot een paar oude tentamens voor de eerstejaarsvakken Integraalrekening, Kansverdelingen, Lineair Programmeren en VBA en voor de tweedejaarsvakken Actuarieel Rekenen 6 en Differentiaalvergelijkingen. De tentamens zullen tot en met week 10, vrijdag 23 april, beschikbaar blijven.

Let op: De tentamens zijn tijdelijk beschikbaar zorg er dus voor dat je ze opslaat. Mocht een tentamen niet halen dit blok. 

Mocht je vragen hebben dan kun je altijd even een berichtje sturen in de chat van het team, 

Via onderstaande link kun je toegang vragen naar het team waarin de tentamens beschikbaar worden gesteld. (Voor degene die zich al aan hebben gemeld: dit is hetzelfde team als vorig blok): https://teams.microsoft.com/l/team/19%3ad772d83844884a04b43edcc3a147b01e%40thread.tacv2/conversations?groupId=a4c6c1f9-7a4d-41a3-a14d-95b7849b587c&tenantId=a2586b9b-f867-4b3c-9363-5b435c5dbc4 

Let wel op: deze tentamens zijn niet altijd representatief met de manier van toetsen van de vakken zelf. Uiteraard kunnen ze wel als oefenmateriaal gebruikt worden. Raadpleeg de Blackboardpagina’s van de vakken en de informatie vanuit docenten voor wat wél representatief is. 


Fibolunch

Mis jij de sociale contacten in je leven op dit moment ook zo erg? Of heb je gewoon een goed excuus nodig om een keer een uitgebreide lunch te maken? Lunch mee met de AC tijdens de FiboLunch op 25 maart vanaf 12 uur in het online FiboHok. Het thema van de lunch is Italiaans, dus bereid een lekker broodje mozzarella of een pizza voor en maak kans op een Italiaans prijzenpakket.


LaTeX cursus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ben je een tweedejaarstudent of hoger en heb je ook altijd ruzie met Word bij het opstellen van verslagen? Dan hebben wij de oplossing voor jou, Latex! Dit is een programma waar je heel gemakkelijk (wiskunde) verslagen mee kunt maken.

Maandag 8 maart om 15:00 zal ouderejaarsstudente Dilisha Jethoe deze cursus geven. Je kunt je inschrijven via de Blackboard pagina van 2020 SLB Hoofdfase. Je kunt je nog inschrijven tot maandag 1 maart 23:59 uur, dus meld je snel aan!

Er zijn 20 plekken beschikbaar voor 8 maart. Bij meer interesse, zal de cursus nogmaals gegeven worden in blok 4! 


Lezingen AR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Hoi hoi!
Vanuit het AR-project en Fibo worden dit blok een aantal lezingen gehouden. Verschillende professionals uit diverse bedrijven zullen hier over onderwerpen spreken als: beleggen in de financiële markt, balansmanagement, hun eigen softwareplatforms en business intelligence/data mining. Alle lezingen worden gehouden via Blackboard van SLB propedeuse 2021. Ben jij een ouderejaars en wil je ook deze lezingen bijwonen? Super leuk! Schrijf je dan in via het formulier: https://forms.gle/turjoSCVM4eH8HEX8


Startupborrel

Lieve Fibo-leden, 

Talent&Pro heeft jullie hulp hard nodig in een stad waar van alles gebeurd. Denk jij dat je alle aanwijzingen kan vinden, codes kan kraken en puzzels op kan lossen en binnen de tijd de rust in de stad te laten wederkeren? Meld je dan nu aan voor de online escaperoom op 18 februari om 19:30. Dit kan in teams van 3 of 4 mensen, maar ook alleen (dan word je later bij een team toegevoegd). 

Deze activiteit is een onderdeel van de start-up borrel. Zoals jullie inmiddels gewend zijn, horen daar de gebruikelijke drankpakketten bij. Ook deze keer zijn deze te bestellen voor een klein prijsje. Bier- en wijnpakketten zijn €1,50 voor leden en €5,- voor niet-leden. De frispakketten zijn €0,50 voor leden en €3,50 voor niet-leden. Deze zijn op te halen in week 2 in Delft (adres volgt). Zorg er ook dit keer voor dat elk teamlid zich apart inschrijft!

https://forms.gle/WUmwTbxQtqRueokPA